Воче секна глътката на Евгени Минчев

Зрителите разочаровани от снощния епизод
Обновена: 19 сеп 2014 09:15 | 19 сеп 2014 09:15, Александър Попов
94
Воче секна глътката на Евгени Минчев
Снимка: VIP Brother

Почитателите на VIP Brother останаха разочаровани след шумната реклама за предстоящата битка между Камелия Воче и Евгени Минчев. Някогашните приятели, а днес врагове, се събраха под един покрив.

Продуцентите допълнително нажежиха страстите, като акцентираха върху тежките думи и обиди на двамата и очакванията бяха за поне някаква поне словесна престрелка снощи. Фенове дори залагаха дали няма да се стигне и до бой. Поне засега двубоят не се състоя, въпреки десетките анонси на водещата Алекс Сърчаджиева, че "ни очаква неочакваното".

Воче наистина се премести от соцобстановката в лукса, но успя единствено да секне глътката на Евгени Минчев. Той видимо се притесни от появата й и замени виното с вода. Всъщност рекламираният двубой между двамата премина в мълчание. Поне засега...

Иначе Евгени Минчев се превърна в един от лидерите в къщата. Вече направи впечатление, че в повечето участници от силния пол той вижда потенциални или 100-процентови гейове. Мистър България Мартин Мартинов дори предположи, че вече ще го спрягат за гадже на лорда заради закачките между двамата. Наско Месечков пък си пада по момчета, но иска да го скрие, заяви Минчев в изповедалнята.

За тази вечер остава и другата завръзка в шоуто. Очаква се бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева, да се присъедини към останалите съквартиранти. По всичко личи обаче, че тя няма да бъде приета радушно от останалите и единствената интрига остава какво ще си кажат с Жени Калканджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Нормален човек преди 9 години
Не гледам това просташко шоу по телевизията и не разбирам,защо трябва и един вестник да го популяризира?Толкова ли няма други новини или и този вестник е собственост на продуцента на шоуто?
61
0
 
0
 
! Отговори
112 преди 9 години
Истината е че сезонът започна яко, но е на път да се провали. Няма лица като Фънки и сие. Там имаше и висш пилотаж в интригите, т.е. як смях и истинска драма, т.е. хората които направиха шоуто си ги биваше. В настоящия сезон се губи "природната" интелигентност. Няма хъс за игра, всички пазят "доброто" си име, което е типично за наличния умствен капацитет, с който разполагат. Е може би Аръков, но трябва да му се даде шанс. Да заложат повече на соца. Оттам би могло да излезе нещо.
60
0
 
16
 
! Отговори
681 преди 9 години
как може да има хора, които да гледат тая простащина
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Твърде бързо приключиха със соцобстановката, младите хора нищо не разбраха. Какво стана с комсомолските секретари, "да не се делиш от колектива", доносниците, моралните ценности? Защо "Образцов дом"?
58
0
 
18
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 9 години
ЕДИНСТВЕНИЯТ И ГОЛЯМ ПЛЮС НА ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ДА ВИДИМ И ПРОУМЕЕМ ОГРОМНАТА ПРОСТОТИЯ И ПОШЛОСТ КОИТО ТРЕСЯТ ОБЩЕСТВОТО НИ! ЗАТОВА И ГО ГЛЕДАМ И СИ МИСЛЯ ЗАЩО В СВЕТА НАПОСЛЕДЪК СЕ ЛАНСИРА ГРЕХОВНОТО, А НЕ ГОСПОДНОТО! СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ, МОЖЕ БИ.....???
57
2
 
20
 
! Отговори
Албена преди 9 години
ЕДИНСТВЕНО ЗА ДАНЧЕТО ХРИСТОВА МЕ Е ЯД.ТЯ Е БИЛА ИДОЛ НА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ.ЧРЕЗ НЕЯ СМЕ СИ СВЕРЯВАЛИ ЧАСОВНИЦИТЕ И ПО КРАСОТА И ПО СТИЛ.ЧУДЯ СЕ КАК СЕ ВПИСВА И КАК СЪЖИТЕЛСТВА С ТЯХ.ЗА ЖЕНИТЕ ДАНЧЕТО ХРИСТОВА Е КАТО КАТЕДРАЛА И ВИНАГИ ДОСТОЙНО Е ПОКАЗВАЛА КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ ЕДНА ИСТИНСКА ЖЕНА.ДАНО В ТОЗИ ФОРМАТ НЕ И ПАДНЕ АВТОРИТЕТА,КОЙТО Е ПОДЪРЖАЛА ЦЯЛ ЖИВОТ.ЖЕЛАЯ Й УСПЕХ!!!!!
56
3
 
11
 
! Отговори
зрителка преди 9 години
ОСВЕН ДАНЧЕТО, ЕЛИ ГИГОВА И ЖЕНИ- НЕ ВИЖДАМ ДРУГИ ВИПОВЕ. АКО ТОВА Е ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ ЖАЛКО? КОЙ ОТ КОЙ.ЕДИН ЛЮБОВНИК, ДРУГ СИ ЗАРЯЗАЛ СЕМЕЙСТВОТО И ОЧИТЕ МУ ВСЕ В МЛАДИТЕ, ТРЕТИ МАЛКО ОБРАТЕН И Т.Н.СПРЕТЕ ДА ГИ ИЗЛЪЧВАТЕ ЗАЩОТО ДОСТАТЪЧНО СА СЕ ИЗЛОЖИЛИ В ОБЩЕСТВОТО. НАЙ- СКРОМНО НАИСТИНА Е МАГАРЕТО
55
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
МИНЧЕВ СЕ НАПРАВИ НА МНОГО ГОЛЯМ АМА КАТО ВИДЯ КАМЕЛИЯ ВОЧЕ ОТ ИЗИСКАНОСТТА МУ ОСТАНА САМО СЕЛСКИЯ МАНИЕР.БИГ БРАДЪР ПУСНЕТЕ МУ ЕПИЗОДА НА ЛОРДА КАК КАМЕЛИЯ ВЛИЗА В ПОКОИТЕ И ДА СЕ ВИДИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ КОЕТО СЕ ИМА ЗА ВИП-ПЕРСОНА!!! ЖАЛКА КАРИКАТУРА! ДАЖЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРИКРИЕ ОМРАЗАТА И ПРОСТОТИЯТА КОИТО ЛЪХАТ ОТ НЕГО.АКО ТАЗИ КАРИКАТУРА Е ЕМАНАЦИЯТА НА ЛЮБОВТА ТО АЗ СЪМ БОГИНЯТА АФРОДИТА ОТ ОЛИМП
54
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Лорд фон Бул,къде ти е биографията във нет пространството за да видим от къде си тръгнал какво си учил,кои са родителите ти? Тази титла от майка си или от баща си я наследи?.Или се срамиш да ти видим биографията.Камелия Воче я създадох? Алоо,ватмане що не вземеш да се гръмнеш,че си срам за цяла нация.
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От сега давам гласа си за мокрото магаре. Няма по достоен участник.
52
2
 
44
 
! Отговори
Да добре преди 9 години
"Зрителите разочаровани от снощния епизод"Зрители??? има ли такива тази простотия до шия ???Не не мисля... Колко умствено увреден трябва да си, за да гледаш подобно шоу ?
51
1
 
34
 
! Отговори
Тих великан 681 преди 9 години
Тоя *** Минчев е изключително арогантен с мания за величие.Чудя се как не е споменал още,че някой го преследва и му замислят заговор от случайни минувачи и,че ще се обади на адвокатката си,за да предотвратят покушение над него...тоя е за лудницата,а не за шоу програми.С нищо не привлича вниманието на хората.Безинтересен е...скоро ще каже,че Жени Калкаджиева е успешна заради него и ,че той е уредил тя да бъде звезда..ще видите,ако не го изгонят дотогава.
50
0
 
20
 
! Отговори
фифи преди 9 години
напълно подкрепям 55, да излезем с предложение : искаме да се даде възможност на бг зрителя да може да гласува и за магарето
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
екстра си е предаването , ...да видим все пак тези дето се имат за нещо повече ,каква *** са , та дано децата ни престанат да им подражават. А пък и като ги гледам псевдо ВИП-овете ми се вдига самочуствието.---Екстра, екстра - колко да е екстра? Това си е планирано за промивка на мозъци. Не ви ли прави впечатление, че на големите празници редовно в праймтайма пускат софтпорно и извратени филми?
48
1
 
24
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
След като и Атанаска от Павликени не може да понася този ***, означава, че е стигнал дъното и вече НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ този измислен ***!
47
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаме магарето.Защо го криете?Умря ли магарето?Искаме да гласуваме за магарето.Подкрепете ни във фейсбук групата "Искаме магарето".Цяла махала ще изпрати смс за магарето.Всеки път във всяко предаване трябва да участва по едно магаре.Така всеки участник ще разбере и ще почуства любовта и избора на българския народ.Стига от псевдо звезди.Време е за магарето.
46
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И магаре да вържеш ще стане ВИП.
45
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко ниско падна и Йорданка
44
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мокрото магаренце ще остане последно в къщата и ще спечели вип бръдър
43
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чичко Тревичко /евгени Минчев / е противен ***